Horse Event Korting tickets tot 80%: Geldig april 2024 (2024)

HomeBeursHorse Event Korting 2024

Actuele korting Horse Event

|

5 Kortingsacties

|

36 reviews

Alle Horse Event kortingsacties zijn gecontroleerd op 23-04-2024

Meer info ⌵

Bied op Horse Event tickets, of andere beurs kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Horse Event tickets of ander beurs? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Horse Event tickets, of andere beurs kaarten. Gebruik kortingscode SURVEY bij het afrekenen voor €2,50 extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Korting Horse Event of ander beurs arrangement? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Horse Event of andere beurs hotel arrangementen. Gebruik de kortingscode die je krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 euro extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Bied op beurs tickets zoals bijv. Horse Event. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op Horse Event tickets, of andere beurs kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Horse Event tickets of ander beurs?

Meer info ⌵

Zoek op Horse Event tickets, of andere beurs kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Met korting naar Horse Event

Horse Event reviews

Op basis van 36 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Horse Event beoordeling achter te laten.

Horse Event Deurne

Horse Event op het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne is een van de leukste evenementen voor Nederlandse paardenliefhebbers. Tijdens deze driedaagse beurs worden alle takken van de paardensport gedemonstreerd, ontmoet je andere paardenmensen, blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en leer je nog veel meer over je favoriete dier. Hierdoor is Horse Event een gezellige mix van educatie en entertainment, waardoor het een leuk uitje is voor paardenfans van alle leeftijden. Horse Event wordt georganiseerd door Academy Bartels, de topsportstal van de bekende..

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Horse Event

Bruggenseweg 11A
5752SC Deurne
Nederland

Contact

013-5092958

Openingstijden en reserveren

Is Horse Event open? Kijk op de website van Horse Event voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Horse Event informatie

.. dressuurruiters Tineke en Imke Bartels. Dat betekent niet dat er op Horse Event alleen maar ruimte is voor de dressuursport: er zijn ook tal van shows en demonstraties met springpaarden, aangespannen paarden en andere disciplines. Daarnaast worden er ook diverse rassen getoond, zoals de IJslander, het Amerikaans Minipaard en andere rassen. Horse Event is vaak ook thuisbasis voor keuringen. Hier zie je de mooiste dieren van een bepaald ras! Daarnaast is het op Horse Event ook heerlijk winkelen. Alle bekende en minder bekende ruitersportmerken zijn vertegenwoordigd. Vaak profiteer je op een beurs als Horse Event van een aangename korting op de producten. Hierdoor is een dagje (of twee) naar Horse Event een heel compleet uitje met alles erop en eraan.

Vaak gestelde vragen over Horse Event

1) Hoe kan ik Horse Event reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Horse Event reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Horse Event beschikbaar zijn. Je ticket voor Horse Event koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Horse Event?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Horse Event zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Horse Event kaartje te scoren met een Horse Event prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Horse Event prijsvraag zodat je Horse Event tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Horse Event?

Er zijn nu 5 korting acties beschikbaar voor Horse Event. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Horse Event tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Horse Event kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Horse Event kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Horse Event kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Horse Event ticket te winnen met een Horse Event prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Horse Event?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Horse Event is vind je op de website van Horse Event.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Horse Event?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Horse Event jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Horse Event.

Horse Event Korting tickets tot 80%: Geldig april 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6143

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.