Flanders Horse Expo Korting tickets tot 80%: Geldig april 2024 (2024)

HomeBeursFlanders Horse Expo Korting 2024

Actuele Flanders Horse Expo Korting 2024

|

6 Kortingsacties

|

20 ervaringen

Alle Flanders Horse Expo promoties zijn gecontroleerd op 23-04-2024

Bied op beurs tickets zoals bijv. Flanders Horse Expo. Ontdek Beschikbaarheid!

BEKIJK ACTIE »

Bied op beurs tickets zoals bijvoorbeeld Flanders Horse Expo

Meer info ⌵

Bied op Flanders Horse Expo tickets, of andere beurs kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

BEKIJK ACTIE »

Korting Flanders Horse Expo tickets of ander beurs? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Flanders Horse Expo tickets, of andere beurs kaarten. Gebruik de kortingscode die u krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 procent extra korting op uw bestelling.

BEKIJK ACTIE »

Korting Flanders Horse Expo tickets of ander beurs? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Flanders Horse Expo tickets, of andere beurs kaarten. Gebruik kortingscode SURVEY bij het afrekenen voor €2,50 extra korting op uw bestelling.

BEKIJK ACTIE »

Korting Flanders Horse Expo of ander beurs arrangement? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Flanders Horse Expo of andere beurs hotel arrangementen. Gebruik de kortingscode die u krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 euro extra korting op uw bestelling.

BEKIJK ACTIE »

Korting Flanders Horse Expo tickets of ander beurs?

Meer info ⌵

Zoek op Flanders Horse Expo tickets, of andere beurs kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

BEKIJK ACTIE »

Korting op Flanders Horse Expo

Flanders Horse Expo ervaringen

Gebaseerd op 20 ervaringen.Klik op de sterren om uw Flanders Horse Expo ervaring te delen.

Flanders Horse Expo Gent

De Flanders Horse Expo is voor elke paardenliefhebber een must. Dit is naar eigen zeggen de grootste paardenbeurs van de Benelux, dus dat belooft wat! Het wordt jaarlijks georganiseerd en met duizenden bezoekers is het ieder jaar weer een succes. Omdat er voor het event een grote ruimte nodig is, wordt het georganiseerd in de Flanders Expo in Gent. Er is in ieder geval genoeg te doen tijdens de driedaagse beurs. Natuurlijk zijn er genoeg paarden te zien! Er worden allerlei paarden gepresenteerd in één van de demopistes, zoals de Pura Raza Espagnola, de Lusitano en..

Mensen bezochten ook: Art Brussels, Art Gent, Autosalon Brussel, Bike MOTION Benelux, Bouwbeurs Roeselare, De Tuindagen Van Kemmel, Hunting Expo Gent, Jaarbeurs Gent, Vakantiesalon Vlaanderen

Praktische info


Locatie

Maaltekouter 1
9000 Gent
België

Contact

0032475-566080

Openingstijden

Bekijk de Flanders Horse Expo website voor de actuele openingstijden.

Flanders Horse Expo informatie

.. het Friese paard. Verder is de beurs opgedeeld in allerlei thema's, zoals Horsemanship, wat alles omvat wat met africhting te maken heeft. Ook wordt er stilgestaan bij Toerisme en Vrije Tijd, want wat is er allemaal mogelijk voor jou en jouw paard? Er zijn verder een aantal symposia waar je meer leert over een bepaald aspect van het paard. Hoogtepunten van de Flanders Horse Expo zijn waarschijnlijk de show Fabula Rasa, het Paardenmennen en de Ghent Masters of Showjumping. Wil je geen enkele van deze hoogtepunten missen, bestel dan je kaartjes online en geniet drie dagen van een beurs vol hippische sport!

Vaak gestelde vragen over Flanders Horse Expo

1) Hoe kan ik Flanders Horse Expo reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Flanders Horse Expo reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Flanders Horse Expo beschikbaar zijn. Je ticket voor Flanders Horse Expo koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.be.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Flanders Horse Expo?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Flanders Horse Expo zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.be. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Flanders Horse Expo kaartje te scoren met een Flanders Horse Expo prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Flanders Horse Expo prijsvraag zodat je Flanders Horse Expo tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Flanders Horse Expo?

Er zijn momenteel 6 Flanders Horse Expo korting acties beschikbaar. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Flanders Horse Expo kaarten. Wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt beschikbaar. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Scapino, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). En ook andere organisaties bieden soms de hoogste Flanders Horse Expo korting zoals ING, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Coca Cola, Postcodeloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Flanders Horse Expo?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Flanders Horse Expo is vind je op de website van Flanders Horse Expo.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Flanders Horse Expo?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Flanders Horse Expo jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Flanders Horse Expo.

Flanders Horse Expo Korting tickets tot 80%: Geldig april 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6147

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.